Нашата зеленa мисияВ Спиди вярваме, че бизнесът трябва да поема задължения не само в рамките на финансовото развитие и условията на труд, а и като се грижи за подобряване на обществените условия за живот, помага развитието на младите хора и опазва околната среда.

Като социално-отговорна компания през последните години Спиди успешно реализира серия от инициативи с акцент върху грижата за природата и хората, образованието, младежкия спорт и „зелената идея“ като цяло.

Мисия на Спиди е да увеличава броя и значимостта на зелените решения, които определят развитието на компанията. Разширихме автопарка с екоавтомобили и автомобили с ниско ниво на вредни емисии, за да намаляваме вредните вещества, отделяни в атмосферата. Въведохме опаковки на пратките от бързо разграждащи се материали.

Автомобили с
ниско ниво на
вредни емисии
Грижа за
природата и
хората
Опаковки от бързо
разграждащи се
материали
Подкрепа на
образованието
и спорта

Съзнаваме, че това са малки стъпки към голямата мисия – всички ние да живеем и развиваме бизнес в хармония със законите на Земята. Големите промени обаче стават с малки стъпки. Ние от Спиди вече направихме първите. Надяваме се, че следващите ще са по-големи. И вярваме, че ще крачим заедно с още много като нас.