Галерия

2021 - СПИДИ Е СРЕД СПОНСОРИТЕ НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ГРЕБАНЕ ЗА МЛАДЕЖИ В ПЛОВДИВ

Спиди подкрепи Световното първенство по гребане за юноши и девойки, което се проведе на Гребния канал в Пловдив от 11 до 15 август 2021 г. Над 600 юноши и девойки от 43 страни се надпреварваха за първите места.

2020 - ВАШАТА ПРАТКА ПЪТУВА БЕЗ ВРЕДНИ ЕМИСИИ

Пакстърите допринасят за по-чиста околна среда и по-ефективни доставки на пратки, особено в големите градове, като с едно зареждане на батерията изминават над 100 км без никакви вредни емисии и могат да поберат около 240 кг полезен товар. Безшумната работа на електрическия двигател е допълнително предимство към нулевото замърсяване на въздуха.

2019 - ЗЕЛЕНИ ДОСТАВКИ В ГРАДСКА СРЕДА

Спиди внедрява иновативен и щадящ природата начин за доставяне на пратки - първата електрическа триколка в България. Нововъведението е най-доброто решение за опазване на околната среда в градски условия при доставката на пратки.

2018 - ОТКРИВАНЕ НА СПОРТНАТА ЗОНА В СОФИЯ СИТИ ЛОДЖИСТИК ПАРК

Спиди откри на територията на София Сити Лоджистик Парк нова мултифункционална спортна зона за своите служители и гости.

2017 - СПИДИ ПОДКРЕПИ ТУРНИРA „ТЕРЕЗА МАРИНОВА И ПРИЯТЕЛИ”

Над 550 деца от цялата страна взеха участие в лекоатлетическата надпревара „Тереза Маринова и приятели”, която се проведе на 20 май на стадиона на Националната спортна академия в София.

2017 - СПИДИ ТЪРСИ ТАЛАНТИ

Интересът сред студентите към програмата „Спиди търси таланти” е голям.

2016 – ОТКРИВАНЕ НА ПЪРВИЯ СПИДИ АВТОМАТ

Спиди откри първата си автоматична пощенска станция. Официални госта на събитието бяха Пол-Мари Шаван, президент на партньорската GeoPost SA (DPD Group) и Н.Пр. Ксавие Лапер дьо Кабан, посланик на Франция.

2016 - ВЕЛООТБОРЪТ НА СПИДИ

Отборът на Спиди от велоентусиасти участва в редица състезания из цялата страна.

2015 - ЗАЕДНО В БИЗНЕСА - ЗАЕДНО ЗА ОБЩЕСТВОТО

През 2015 г. Спиди и DPD Group дариха комплекти българска и френска съвременна литература за училища с профилирано изучаване на френски език в България и за всички български училища на територията на Република Франция.

2015 - МЛАДИТЕ МАТЕМАТИЦИ НА БЪЛГАРИЯ

От 2013 г. досега, с подкрепата на Спиди, Националният отбор по математика за девойки има възможност да провежда подготовка и да пътува за международни състезания, от които често се връща с много отличия. 

2015 - ШАМПИОНИ С ЕКИПИТЕ НА СПИДИ

Отборът на ЦПВК София от Волейболна академия за момичета на стадион „Раковски" позира с поредното отличие, спечелено с екипи с логото на Спиди.

2015 - УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА

През 2015 г. Тереза Маринова бе специален гост на финалите на Ученическите игри по лека атлетика, спонсорирани от Спиди. Легендата на българската атлетика прие с удоволствие поканата ни да мотивира младите състезатели.

2014 - ФИНАЛИ НА УЧЕНИЧЕСКИТЕ ИГРИ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА

За втора поредна година сме генерален спонсор на финалите на ученическите игри по лека атлетика в Сливен.

2014 - УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА
Г-н Мектупчиян и Йордан Йовчев, заместник министър на Министерството за младежта и спорта, обсъждат предстоящите Ученически игри по лека атлетика.

2014 - УЧАСТИЕ В ЗЕЛЕНИЯ ФОРУМ

Данаил Данаилов, член на Борда на директорите на Спиди (трети отдясно наляво), представи инвестицията на компанията в електромобили за бизнес цели по време на петото издание на Зеления форум, организиран от сп. Мениджър на тема "Зелената индустриализация".

2014 - ОТЛИЧИЕ ЗА СОЦИАЛНИТЕ ПРОЕКТИ НА СПИДИ

Корпоративната социална отговорност на Спиди бе отличена с трето място в категория "Инвеститор в знанието" на годишните награди "Отговорен бизнес" за 2014 г. на Българския форум на бизнес лидерите.

2013 - ЕДИН ГОЛЯМ ЛАЙК - НАГРАДА ОТ ECARS.BG

На пресконференцията за електромобилите г-н Мектупчиян получи награда от еcars.bg.

2013 - ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ

Официалното представяне на закупените от Спиди АД елетромобили Renault Kangoo Z.E. се състоя през октомври 2013 г.